De Seat Mii leasen

De ideale stadsauto, dat is de SEAT Mii. Compact van buiten, maar verrassend ruim van binnen. Daardoor is het in een Mii ook plezierig rijden als je langer onderweg bent. Want zo flexibel als je je met de Mii in de stad beweegt, zoveel comfort en luxe biedt deze compacte auto op de snelweg. Ervaar zelf de pit en wendbaarheid van de SEAT Mii en neem hem op in uw wagenpark. Bekijk ons ruime aanbod compacte toppers om u voorbereid op weg te sturen.

Waarom een Seat Mii leasen?

Het vinden van uw plekje in de stad is nog nooit zo gemakkelijk geweest als met een Seat Mii. Deze mini-gigant heeft een laag brandstofverbruik en is in krappe situaties uw grootste vriend. Deze compacte raket ligt goed op de weg en is leuk om te besturen. Mocht u uzelf en uw medewerkers ondertussen al zien rijden in een van onze auto’s dan kunt u rechts bovenin meteen een offerte aanvragen. Wij nemen hierna zo snel mogelijk contact op met u.

Laat een van onze vele leasevormen uw oplossing zijn.

Bronkhorst Lease is een vernieuwende en veelzijdige leasemaatschappij. Wij bieden onze klanten individuele en op maat gesneden leaseoplossingen. Onze hoofd doelstelling is om de looptijden van leasecontracten zo perfect mogelijk te laten aansluiten bij de bedrijfseconomische ontwikkeling van onze klanten. Gedurende ons contact komen wij samen met onze klant tot de meest optimale mix van traditionele meerjarige leasecontracten en flexibele leaseoplossingen.

In de komende jaren zal de markt voor autoleasing structureel gaan veranderen. Op dit moment gaan klanten op zoek naar leaseproducten die zo flexibel zijn dat maximaal in de mobiliteitsbehoefte, op korte en lange termijn, wordt voorzien zonder dat er vervelende extra kosten aan vast zitten of extra risico’s worden gelopen.

Laat de Seat Mii leasen uw oplossing zijn.

Meer weten?

Bel voor een persoonlijk advies
0345 – 507 425

Of laat u terugbellen

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan.

Offerte aanvragen