De Renault Twingo is helemaal terug, met hetzelfde brutale karakter, maar leuker en beter dan ooit! De designers kregen de vrijheid om te gaan spelen met het concept van de ultieme stadsauto. De motor werd achterin geplaatst, waardoor de wielbasis vergroot kon worden. De wielen werden op de uiterste hoeken van de auto geplaatst.

Waarom de Twingo leasen?

Door de vergroting van de wielbasis heeft de Renault Twingo nog meer binnenruimte gekregen. Wat is gebleven zijn de vlakke laadvloer, de laadlengte van 2,20 m en de grote flexibiliteit, zodat u er alles in kwijt kunt, zelfs alles wat kleine kinderen nodig hebben.  Als u wilt, kunt u er zelfs een complete kast in vervoeren! Het is de ultieme stadsauto: tien centimeter korter dan voorheen en extreem wendbaar en dynamisch door de plaatsing van de wielen en de achterwielaandrijving, waardoor de voorwielen verder kunnen draaien. Net als de eerste Twingo heeft hij een panoramisch vouw/schuifdak, dat u het cabriogevoel zal geven, èn zorgt voor veel  licht in het interieur.

Met het nieuwe multimediasysteem R&GO heeft u de beschikking over alle mogelijkheden van tegenwoordig om uw favoriete muziek aan te sluiten en handsfree te bellen. Ook uniek voor dit systeem is dat u met het touchscreen van uw eigen smartphone het multimediasysteem kunt bedienen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om een Renault Twingo te leasen? U kunt makkelijk een offerte aanvragen, met de knop rechts bovenin. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Eén van onze vele leasevormen als antwoord op uw leasevraag.

Een veelzijdige en innoverende leasemaatschappij, dat is Bronkhorst Lease! Onze voornaamste doelstelling is om leasecontracten zo  nauw mogelijk aan te laten sluiten op de bedrijfseconomische ontwikkeling van de klant. In contact met onze klanten vinden wij de ultieme mix van de traditionele leasecontracten, die over meerdere jaren lopen, en flexibeler oplossingen om te leasen.  Wij bieden altijd een individuele, op maat gesneden lease-uitkomst. In de komende jaren gaat er veel veranderen binnen de markt voor autoleasing. In deze tijd gaan klanten op zoek naar leasevormen die maximaal  voorzien in hun mobiliteitsbehoefte, zowel op korte als op lange termijn,  maar geen vervelende extra kosten of risico’s met zich meebrengen. Laat uw oplossing het leasen van de Renault Twingo zijn.

 

Meer weten?

Bel voor een persoonlijk advies
0345 – 507 425

Of laat u terugbellen

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan.

Offerte aanvragen