De nieuwe Peugeot 108, die zich in de stad helemaal thuis voelt, heeft een chique en elegante vormgeving. Het is een verfrissende en originele auto, en daarnaast is het een compacte stadsauto, verkrijgbaar met en zonder vouwdak. De strakke lijnen, de scherpe blik en de hightech en connected uitrusting laten u het autorijden op een geheel nieuwe manier beleven. Ook de Peugeot 108 kunt u bij Bronkhorst leasen!

Waarom de 108 leasen?

De Peugeot 108 is een compacte, maar ook stijlvolle stadsauto, die gemakkelijk een parkeerplek vindt. Naast de ideale vormgeving beschikt hij ook nog over een achteruitrijcamera, die het parkeren nog makkelijker maakt. Het Keyless Entry en Start-systeem maakt het mogelijk de  auto te vergrendelen en ontgrendelen, zonder dat u de sleutel hoeft te pakken. Ook kunt u hiermee de motor starten met één druk op de startknop. Met het grote 7 inch-touchscreen kunt alle informatie weergeven die onderweg van pas komt en andere functies van de auto bedienen. Is de Peugeot 108 helemaal de leaseauto voor u? U kunt gemakkelijk een offerte aanvragen, met de knop rechts bovenin. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Uw oplossing: één van onze vele leasevormen.

Bronkhorst Lease is een leasemaatschappij die zich steeds voortdurend vernieuwt en heel veelzijdig is. De oplossingen die wij onze klanten bieden zijn op maat gesneden. Wij vinden het heel belangrijk om de looptijden van de leasecontracten te laten aansluiten bij de wensen van onze klanten. In contact met onze klant stellen wij de meest optimale mix op van flexibele leaseoplossingen naast de traditionele meerjarige leasecontracten. De markt voor autoleasing zal in de komende jaren structureel gaan veranderen. Klanten gaan nu op zoek naar leaseproducten die heel flexibel zijn, zodat maximaal aangesloten wordt bij de mobiliteitsbehoefte, op korte en lange termijn, zonder vervelende consequenties zoals extra kosten of meer risico’s.

Laat één van onze leasecontracten uw oplossing zijn.

Meer weten?

Bel voor een persoonlijk advies
0345 – 507 425

Of laat u terugbellen

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan.

Offerte aanvragen