De Kia Picanto leasen

Comfortabel en stijlvol, verrassend ruim, krachtig en toch zuinig. Het valt niet mee om kort en bondig te zijn over de nieuwe Kia Picanto. Een opvallend, geraffineerd design met veel comfort voor een aantrekkelijke prijs. Deze stadsrakker krijgt u in no-time op de plek waar u zijn moet. Wilt u de Kia Picanto leasen? Dan ervaart u zelf het comfort en de pit de Kia Picanto u kan bieden. Een goede aanvulling op uw wagenpark!

Waarom een Kia Picanto leasen?

In deze veelzijdige stads topper kunt u altijd wel een plekje vinden, ook in de drukbezochte steden. De Kia Picanto heeft een laag brandstofverbruik en een hoge actieradius. Deze lease auto is voor u en uw werknemers perfect om van A naar B te komen als ze geen kisten vol met gereedschap bij zich hoeven te hebben. Deze compacte hatchback ligt goed op de weg en is een plezier om in te rijden. Als u de Kia Picanto wilt leasen dan kunt u rechts bovenin direct een offerte aanvragen. Bronkhorst Lease zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Laat een van onze vele leasevormen uw oplossing zijn.

Bronkhorst Lease is een vernieuwende en veelzijdige leasemaatschappij. Wij bieden onze klanten individuele en op maat gesneden leaseoplossingen. Onze hoofd doelstelling is om de looptijden van leasecontracten zo perfect mogelijk te laten aansluiten bij de bedrijfseconomische ontwikkeling van onze klanten. Gedurende ons contact komen wij samen met onze klant tot de meest optimale mix van traditionele meerjarige leasecontracten en flexibele leaseoplossingen.

In de komende jaren zal de markt voor autoleasing structureel gaan veranderen. Op dit moment gaan klanten op zoek naar leaseproducten die zo flexibel zijn dat maximaal in de mobiliteitsbehoefte, op korte en lange termijn, wordt voorzien zonder dat er vervelende extra kosten aan vast zitten of extra risico’s worden gelopen.

De Kia Picanto leasen doet u bij Bronkhorst Lease!

Meer weten?

Bel voor een persoonlijk advies
0345 – 507 425

Of laat u terugbellen

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan.

Offerte aanvragen