De Ford Ka is stoer en expressief. Hij heeft een eigenzinnige stijl met sprekende kleuren en fantasierijke details in het exterieur en in het interieur. Het is een compacte auto, die perfect is om door de stad te cruisen of verder weg van huis rond te toeren. Soepel, energiek en op alles voorbereid. Daarnaast is de Ka uitgerust met een rijke selectie aan veiligheidsvoorzieningen voor een vertrouwde, zelfverzekerde rijstijl in alle omstandigheden. Hoeveel rijplezier kunt u aan?

Waarom least u een mooie Ka?

De Ford Ka is al jarenlang een van de meest toonaangevende auto’s in haar segment. De auto is zeer modern door de praktische eigenschappen als boodschappen- en stadsauto, maar tegelijkertijd ook door de aanhoudende lage prijs. De auto heeft een stoere vormgeving, beschikt over betrouwbare techniek, is erg veilig en ook nog eens erg zuinig. De prijs van de Ford Ka maakt hem de meest complete budgetauto op de weg. Tegelijkertijd beschikt de markante auto over kekke rijeigenschappen. Wilt u plezier hebben op de weg, dan is dít uw auto.

Uw oplossing tussen onze vele leasevormen.

Bronkhorst lease is een innoverende leasemaatschappij met een jarenlange ervaring. Wij kunnen onze klanten zowel individuele als op maat gesneden leaseoplossingen aanbieden. Onze primaire target is om de looptijden van leasecontracten zo naadloos mogelijk te laten aansluiten bij de bedrijfskundige ontwikkeling van onze klanten. Wat ons zo bijzonder maakt is de combinatie van flexibele leaseoplossingen en traditionele meerjarige leasecontracten die in optimale mix tot ontwikkeling komen. We voorspellen dat de markt voor autoleasing de komende jaren zal worden opgeschud en een structurele wijziging zal doormaken. Op dit moment zoeken onze klanten naar leaseproducten die zo flexibel van aard zijn, dat maximaal in de mobiliteitsbehoefte op zowel op korte als op lange termijn kan worden voorzien. Tegelijkertijd natuurlijk zonder aan vervelende extra kosten of extra risico’s te worden blootgesteld.

Laat de Ford Ka uw betrouwbare en degelijke leaseoplossing zijn.

Meer weten?

Bel voor een persoonlijk advies
0345 – 507 425

Of laat u terugbellen

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan.

Offerte aanvragen