De Fiat Panda, wie kent hem niet? Hij  staat al jaren model voor de stadswagen. De nieuwe Panda heeft weer een kenmerkend uiterlijk, waarbij gebruik wordt gemaakt van de ‘Squircle’, een cirkel met afgeronde hoeken, die op allerlei onderdelen terug komt. Gecombineerd met  een unieke tweecilinder benzinemotor en hoge positie van de versnellingspook. In het leaseaanbod van Bronkhorst kan de Panda natuurlijk niet ontbreken!

Waarom een Panda leasen?

De Fiat Panda is een klassieker. In 2004 was het de auto van het jaar. Het compacte model heeft in de stad goede parkeermogelijkheden. Daarnaast is hij nog altijd zuinig in gebruik, en heeft hij een moderne uitvoering gekregen, zodat u er goed mee voor de dag kunt komen bij uw klanten. Wilt u in de Fiat Panda rijden? Rechts bovenin kunt u simpelweg een offerte voor een leasecontract aanvragen. Wij reageren hier altijd zo snel mogelijk op.

Eén van onze vele vormen van lease kan uw oplossing zijn.

Bronkhorst Lease is een innovatieve leasemaatschappij, die een grote variatie aan leasemogelijkheden biedt. Zo zijn er altijd individuele oplossingen op maat voor onze klanten. Wij hebben als voornaamste doel om de looptijd van onze leasecontracten zo perfect mogelijk aan te laten sluiten op de ontwikkeling van onze klanten in bedrijfseconomisch opzicht. Samen met onze klanten vinden wij het beste samenspel van traditionele leasecontracten over meerdere jaren en variabele leasevormen. Wij verwachten een sterke hervorming van de markt voor autoleasing in de komende jaren. Klanten gaan in deze tijd op zoek naar leaseproducten die flexibel zijn, zodat hun behoefte aan mobiliteit optimaal beantwoord wordt, maar niet ten koste van hun beurs of gepaard gaand met extra risico’s. Wilt u ook gebruik maken van alle fantastische voordelen die wij bieden?  Laat één van onze leasevormen uw oplossing zijn.

Meer weten?

Bel voor een persoonlijk advies
0345 – 507 425

Of laat u terugbellen

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan.

Offerte aanvragen