De Fiat 500 leasen

De Fiat 500 is een compacte auto die geïnspireerd is op de Fiat 500 uit 1957. In deze tijd stond hij bekend als de Fiat 500 bekend als de Nuova 500. Mede door zijn ronde vorm en onschuldige vertoning werd de auto een hit. Hij was zelfs zo een groot succes dat er een massaproductie ontstond zoals ook het geval was bij Volkswagen en haar introductie van de Kever. De Fiat 500 heeft in die tijd haar status veroverd en was bij haar herintroductie niet langer een voertuig maar ook een gewaardeerd boegbeeld en een klassieker. De nieuwe Fiat 500 is sinds 2007 in productie en meteen net zo’n succes als haar voorganger.

Waarom een Fiat 500 leasen?

Een Fiat 500 is een goede keuze wanneer u uw bedrijf in een professioneler jasje wilt steken. Deze keurige hatchback is van alle markten thuis en presenteert zeker niet verkeerd. Deze zuinige doch pittige auto is precies wat u zoekt om uw wagenpark uit te breiden. Weet u voldoende voor een offerte? Dan kunt u deze rechts bovenin meteen aanvragen. Wij nemen dan vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.

Laat een van onze vele leasevormen uw oplossing zijn.

Bronkhorst Lease is een vernieuwende en veelzijdige leasemaatschappij. Wij bieden onze klanten individuele en op maat gesneden leaseoplossingen. Onze hoofd doelstelling is om de looptijden van leasecontracten zo perfect mogelijk te laten aansluiten bij de bedrijfseconomische ontwikkeling van onze klanten. Gedurende ons contact komen wij samen met onze klant tot de meest optimale mix van traditionele meerjarige leasecontracten en flexibele leaseoplossingen.

In de komende jaren zal de markt voor autoleasing structureel gaan veranderen. Op dit moment gaan klanten op zoek naar leaseproducten die zo flexibel zijn dat maximaal in de mobiliteitsbehoefte, op korte en lange termijn, wordt voorzien zonder dat er vervelende extra kosten aan vast zitten of extra risico’s worden gelopen.

Laat de Fiat 500 Lease uw oplossing zijn.

Meer weten?

Bel voor een persoonlijk advies
0345 – 507 425

Of laat u terugbellen

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan.

Offerte aanvragen