De Citroën C1 leasen

De Citroën C1 is een lekker vlotte, stadsbestendige auto die erg zuinig zijn kilometers maakt. Zoekt u een compacte en uitgeruste auto om uw wagenpark te versterken? Dan is de Citroën C1 leasen misschien een goede optie voor u. Deze auto lijkt veel op zijn broertjes de Toyota Aygo en de Peugeot 107. Deze drie auto’s zijn gezamenlijk ontworpen door een inzet van Toyota, Peugeot en Citroën. Ook deze twee auto’s kunt u leasen bij Bronkhorst Lease.

Waarom een Citroën C1 leasen?

Voor gebruik in de grote stad kan een kleinere lease auto een perfecte oplossing zijn. Het brandstofverbruik ligt erg laag en u kunt het kleine, wendbare voertuig in elke parkeerplaats kwijt. Kleinere auto’s zijn vaak ook een stuk leuker om van het wagenpark af te mogen rijden. Mocht u al overgehaald zijn en interesse hebben in een Citroën C1 leasen dan kunt u rechts bovenin meteen een offerte aanvragen. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.

Laat een van onze vele leasevormen uw oplossing zijn.

Bronkhorst Lease is een vernieuwende en veelzijdige leasemaatschappij. Wij bieden onze klanten individuele en op maat gesneden leaseoplossingen. Onze hoofd doelstelling is om de looptijden van leasecontracten zo perfect mogelijk te laten aansluiten bij de bedrijfseconomische ontwikkeling van onze klanten. Gedurende ons contact komen wij samen met onze klant tot de meest optimale mix van traditionele meerjarige leasecontracten en flexibele leaseoplossingen.

In de komende jaren zal de markt voor autoleasing structureel gaan veranderen. Op dit moment gaan klanten op zoek naar leaseproducten die zo flexibel zijn dat maximaal in de mobiliteitsbehoefte, op korte en lange termijn, wordt voorzien zonder dat er vervelende extra kosten aan vast zitten of extra risico’s worden gelopen.

Laat Citroën C1 leasen uw oplossing zijn.

Meer weten?

Bel voor een persoonlijk advies
0345 – 507 425

Of laat u terugbellen

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan.

Offerte aanvragen