Ford Leasen

  • Flexibele oplossingen
  • Eerlijke tarieven
  • Gemak en service
  • Maatwerk

Diverse modellen Ford beschikbaar om te leasen bij Bronkhorst Lease

Heeft u interesse in het leasen van een of meerdere Ford modellen? Bij Bronkhorst Lease kunt u kiezen uit diverse modellen met verschillende soorten leasecontracten. Ook voor uw situatie heeft Bronkhorst Lease een passend contract dat optimaal aansluit op uw bedrijfsomstandigheden en werknemers.

Wij zullen iets vertellen over enkele Ford modellen die bij ons beschikbaar zijn om te leasen. Informatie over andere modellen kunnen wij u op aanvraag bieden. In de B-klasse is er bijvoorbeeld de Ford Fiësta, de pittige maar toch zuinige all-round hatchback, beschikbaar als 3-deurs en 5-deurs, vanaf 14% bijtelling.

In Klasse C, vanaf 20% bijtelling, hebben wij de uiterst populaire Ford Focus. De Focus is een mooi vormgegeven, compacte middenklasser waarmee u een professionele indruk maakt. Deze auto’s, en andere modellen van Ford, zijn beschikbaar met verschillende leasecontracten. Een Ford leasen is nog nooit zo eenvoudig geweest?

Bekijk hier onze populaire modellen.

De leaseoplossingen van Bronkhorst Lease

Bronkhorst Lease biedt zowel traditionele leasecontracten met een langere looptijd als meer flexibele leaseoplossingen. De full operational lease kent de laagste maandlasten, hierbij leaset u een auto voor een langere periode, alle financiële en operationele verantwoordelijkheid wordt u ontnomen voor een vast maandbedrag.

Als u iets meer flexibiliteit wilt, bijvoorbeeld wanneer niet zeker is hoe lang een bepaalde medewerker nog werkzaam blijft in uw bedrijf, dan kunt u kiezen voor de flexvast lease. Hierbij kan de vooraf gecontracteerde leaseperiode flexibel worden aangepast. Verlenging van de leaseperiode gebeurt aan de hand van vooraf vastgestelde tarieven.

De meeste flexibiliteit heeft u met de shortlease leasevorm. Hierbij kunt u, tegen een iets hoger maandbedrag, uw auto op elk gewenst moment weer inleveren. U combineert hiermee de vrijblijvendheid in looptijd van een huurcontract met de gunstige prijzen van leasen. Ideaal voor waar u bijvoorbeeld te maken hebt met aflopende opdrachten of vertrekkende werknemers.

Voor iedere situatie de juiste Ford met een leasecontract wat naadloos aansluit op uw bedrijfsomstandigheden, dat is Bronkhorst Lease!

Bekijk hier uitgebreid al onze leasevormen.

U wilt een Ford leasen? Denkt u dan aan Bronkhorst lease!