Verschillende typen Citroën leasen bij Bronkhorst Lease

Hebt u interesse om een of meerdere Citroëns te leasen? Bij Bronkhorst Lease kunt u een aanzienlijk aantal verschillende Citroën modellen leasen in verschillende leasevormen. Bronkhorst Lease denkt met u mee en vindt voor u of voor uw medewerker dé leaseoplossing die optimaal aansluit bij uw omstandigheden.

Enkele Citroën modellen die u bij Bronkhorst Lease kunt leasen zijn in de A-klasse de vlotte, stadsbestendige en zuinige C1, en in de B-klasse de DS3, de sportieve auto die bepaald geen alledaagse verschijning op de weg is. In de C-klasse kunt u de bijvoorbeeld de C3 Picasso en de C4 leasen, respectievelijk een ruime mini-MPV en een volledig uitgeruste middenklasser. In de D-klasse is er de C5, een luxe middenklasse auto die een prachtige uitbreiding van uw wagenpark is. Een Citroën leasen is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Bronkhorst Lease biedt u de mogelijkheid te kiezen uit de beste modellen die Citroën te bieden heeft. In onze A-klasse kunt u de vlotte, stadsbestendige en zuinige, C1 leasen. Onze B-klasse biedt u de mogelijkheid om een Citroën DS3 te leasen. Deze moderne en sportieve auto is nog steeds bepaald geen alledaagse verschijning op de weg.

Voor een grotere auto kunt u voor de C-klasse gaan, in deze klasse kunt u de C3 Picasso en de C4 leasen. De C3 Picasso is een prachtige, ruime mini-MPV en de C4 is een van de meest volledig uitgeruste middenklassers op de weg. Als laatste bieden wij onze klanten de luxueuze D-klasse, voor Citroën betekent de D-klasse de prachtige C5. In deze uitgeruste middenklasser vindt u alle gemakken die u ook in een top of the line Volkswagen zou treffen.

Bekijk hier de populaire modellen.

Meer weten?

Bel voor een persoonlijk advies
0345 – 507 425

Of laat u terugbellen

Dit is waar Bronkhorst Lease voor staat

De leaseoplossingen van Bronkhorst Lease

Bronkhorst Lease biedt u een mix van traditionele leasecontracten en meer flexibele leaseoplossingen. Bij de traditionele full operational lease gaat u voor een langere periode een contract aan waarbij u alle financiële en operationele zorgen uit handen worden genomen. Deze leasevorm kent de laagste maandlasten.

Voor iets meer flexibiliteit biedt Bronkhorst Lease de flexvast leasevorm. Hierbij kan de vooraf gecontracteerde leaseperiode flexibel worden aangepast. Deze verlenging van de leaseperiode vindt plaats met vooraf afgesproken tarieven. Deze leasevorm is handig als u te maken hebt met veranderende bedrijfsomstandigheden waarbij het niet zeker is hoe lang uw medewerker nog in dienst zal blijven.

De meeste flexibele leasevorm is de shortlease. Voor een iets hoger maandbedrag kunt u uw Citroën op elk gewenst moment weer inleveren. Deze leasevorm combineert het gunstige prijsniveau van leasen met de vrijblijvende looptijd van huren.

Voor al onze leasevormen geldt dat de wegenbelasting, alle verzekeringen en de kosten voor reparaties en onderhoud allemaal bij het maandbedrag inbegrepen zijn.

Bekijk hier uitgebreid al onze leasevormen.

U wilt een Citroën leasen? Denkt u dan aan Bronkhorst Lease!

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan.

Offerte aanvragen