De Citroën DS3, een sportieve hatchback waar u goed mee voor de dag komt

De Citroën DS3 is een state-of-the-art hatchback en zeker geen alledaagse verschijning op de weg. De DS3 is een relatief zuinige auto die toch krachtig genoeg is voor lange en comfortabele ritten. Deze statige auto is van alle luxes voorzien, u zult een goede indruk maken met de DS3.

In 2010 is de DS3 door Top Gear Magazine uitgeroepen tot auto van het jaar. Dit carrosserie kunstwerk kan gepersonaliseerd worden en is uit te rusten met vele extra’s. Omdat het een zuinige auto is, is hij verkrijgbaar met 22% bijtelling. U kunt de DS3 leasen bij Bronkhorst Lease met verschillende leasecontracten.

Bekijk hier de B-klasse, waar ook de DS3 onder valt.

Meer weten?

Bel voor een persoonlijk advies
0345 – 507 425

Of laat u terugbellen

Dit is waar Bronkhorst Lease voor staat

Bronkhorst Lease heeft ook voor u dé perfect passende leasevorm voor een Citroën DS3

Wij zijn er trots op dat wij voor elke klant de perfecte leasevorm vinden. Wij kunnen u de meest optimale mix bieden van een traditioneel meerjarige leasevorm en flexibele leaseoplossingen. Kiest u bijvoorbeeld voor onze shortlease, de handige leasevorm waarbij u tegen een iets hoger maandbedrag uw auto op elk gewenst moment weer kunt inleveren, dan is de Citroën DS3 verkrijgbaar vanaf 299 euro per maand. De shortlease is handig voor als u verwacht dat uw bedrijfsomstandigheden in de nabije toekomst zullen veranderen, u zit met de shortlease niet vast aan een jarenlang contract.

Verder biedt Bronkhorst Lease ook de traditionele meerjarige contracten, maar ook bijvoorbeeld onze flexvast lease. Hierbij kan de vooraf gecontracteerde leaseperiode flexibel worden aangepast. Verlenging vindt hierbij plaats met tarieven die vooraf met u bepaald zijn. Dit is een mooie tussenoplossing tussen een traditioneel meerjarig contract en de shortlease.

Bronkhorst Lease vindt, als u de Citroën DS3 wilt leasen, ook voor u de op maat gesneden leaseoplossing die perfect bij uw bedrijf en uw bedrijfsomstandigheden zal passen.

Bekijk hier uitgebreid al onze leasevormen.

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan.

Offerte aanvragen