Al heel lang behoort de Volkswagen Caddy tot de populairste voertuigen van bedrijven en ondernemers. Om dat zo te houden, is de nieuwe Volkswagen Caddy uitgevoerd met heel veel innovatieve snufjes uit de personenauto’s van Volkswagen. De motoren zijn schoner, stiller en zuiniger dan voorheen. Het nieuwe interieur en de nieuwe assistentiesystemen bieden nóg meer rijcomfort en veel meer veiligheid. Wat dacht u van het moderne strakke design? Wat een luxe. U zou bijna denken dat u in een bedrijfswagen rijdt. Kom dus snel de Volkswagen Caddy leasen bij Bronkhorst Lease.

Waarom de Caddy leasen?

De Volkswagen Caddy rijdt zuiniger, heeft meer laadvermogen en meer opbergruimte. Dankzij de nieuwste assistentiesystemen loopt de nieuwe Caddy voorop in zijn soort op het gebied van veiligheid, comfort én gebruiksgemak. Zo is de Front Assist met City-noodremfunctie – tot 30 km/h mogelijk en kan dit systeem autonoom een noodstop uitvoeren. Alle reden om de Caddy te leasen bij Bronkhorst Lease. Via de website van Bronkhorst Lease kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Laat een van onze leasevormen uw oplossing zijn.

Bronkhorst Lease is een flexibele en vernieuwende leasemaatschappij die ervoor zorgt dat een leasecontract zo goed mogelijk past bij uw bedrijfseconomische ontwikkelingen. Een auto leasen bij Bronkhorst Lease betekent een leaseauto die precies aansluit bij uw mobiliteitsbehoefte. Bronkhorst Lease levert maatwerk, budgettaire zekerheid, flexibele oplossingen, gemak en service. Als u bij Bronkhorst Lease een auto gaat leasen dan zorgen wij voor een juiste mix van meerjarige leasecontracten en flexibele leaseoplossingen. Zo kunt u bij Bronkhorst Lease profiteren van alle voordelen van een flexibel leasecontract. U krijgt dus geen onverwachte hoge tussentijdse kosten of onduidelijke voorwaarden. Laat het leasen van de Volkswagen Caddy bij Bronkhorst Lease de juiste oplossing voor u zijn!

Meer weten?

Bel voor een persoonlijk advies
0345 – 507 425

Of laat u terugbellen

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan.

Offerte aanvragen