Al achttien jaar bewijst de Partner zijn kwaliteit en betrouwbaarheid. Een gesloten bestelwagen met een robuust en modern karakter, gecombineerd met de beste techniek. De nieuwe Partner, met zijn moderne uitrusting en ruime laadvloer, is helemaal klaar om in actie te komen! U kunt de Partner leasen bij Bronkhorst!

Waarom de Partner leasen?

De Peugeot Partner heeft zich al 18 jaar bewezen in kwaliteit en degelijkheid. Hij heeft veel binnenruimte en veel praktische mogelijkheden. Het is een praktische, betaalbare auto met zeeën van ruimte en vele toepassingen. De auto is heel toegankelijk vanwege de enorme laadklep aan de achterzijde. Inladen is makkelijk vanwege de schuifdeuren aan beide zijden. Hij heeft een robuust en modern karakter, en de nieuwe Partner krijgt de modernste techniek en uitrusting zoals een touchscreen en achteruitrijcamera. Een maximale grip van de voorwielen is mogelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden om een Peugeot Partner te leasen? Met de knop rechts bovenin kunt u eenvoudig een offerte aanvragen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Eén van onze vele leasevormen als antwoord op uw leasevraag.

Bronkhorst Lease is een innoverende leasemaatschappij met veel mogelijkheden. Wij willen de looptijden van onze contracten zoveel mogelijk naadloos aan laten sluiten op de economische ontwikkeling van het bedrijf van onze klanten. Wat wij onze klanten bieden is altijd een individuele, op maat gesneden oplossing. In samenspraak met onze klant komen wij tot de meest optimale mengeling van de traditionele meerjarige leasecontracten en nieuwe, flexibele manieren van leasen. De markt voor autoleasing zal zich in de komende jaren sterk wijzigen. Klanten zullen op zoek gaan naar leaseproducten die zoveel mogelijk aansluiten op hun behoefte aan mobiliteit, op lange en korte termijn, zonder dat ze opgescheept worden met storende extra kosten of risico’s. Laat het leasen van de Peugeot Partner uw antwoord zijn!

Meer weten?

Bel voor een persoonlijk advies
0345 – 507 425

Of laat u terugbellen

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan.

Offerte aanvragen