De nieuwe Citroën Berlingo is modern, veelzijdig en… slim!

De nieuwe Berlingo is nog altijd even flexibel en functioneel. Dankzij de ruime keuze aan carrosserievarianten, motoren en uitrustingselementen kan de nieuwe Berlingo aan al uw professionele wensen voldoen. Kom dus snel leasen via Bronkhorst Lease.

Waarom de Berlingo Leasen?

De sterke punten van de Citroën Berlingo zijn: de ruimte voor twee europallets en zijn grote, optimaal gevormde deuren. Drie zitplaatsen voorin en een bijzonder flexibel in te delen interieur bij alle uitvoeringen met de multifunctionele cabine. De Berlingo heeft meer ruimte centraal voorin bij uitvoeringen met de elektronisch gestuurde ETG6-versnellingsbak. Nog meer connectiviteitsmogelijkheden: voor bijvoorbeeld een 7 inch touchscreen tablet en Bluetooth handsfree kit. En rijhulpsystemen voor extra veiligheid: een achteruitrijcamera en Grip Control.

De bedrijfswagenuitvoering van de Berlingo heeft dezelfde stijlkenmerken als de Multispace: een nieuwe, expressieve grille en een harmonisch design, dat garant staat voor maximale ruimte.

Alle reden om de Citroën Berlingo bij Bronkhorst Lease te leasen. Via de website van Bronkhorst Lease kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Laat een van onze Leasevormen uw oplossing zijn.

Bronkhorst Lease is een flexibele en vernieuwende leasemaatschappij die ervoor zorgt dat een leasecontract zo goed mogelijk past bij uw bedrijfseconomische ontwikkelingen. Een auto leasen bij Bronkhorst Lease betekent een leaseauto die precies aansluit bij uw mobiliteitsbehoefte. Bronkhorst Lease levert maatwerk, budgettaire zekerheid, flexibele oplossingen, gemak en service. Als u bij Bronkhorst Lease een auto gaat leasen dan zorgen zij voor een juiste mix van meerjarige leasecontracten en flexibele lease-oplossingen. Zo kunt u bij Bronkhorst Lease profiteren van alle voordelen van een flexibel leasecontract. U krijgt dus geen onverwachte hoge tussentijdse kosten of onduidelijke voorwaarden. Laat het leasen van de Citroën Berlingo bij Bronkhorst Lease de juiste oplossing voor u zijn.

Meer weten?

Bel voor een persoonlijk advies
0345 – 507 425

Of laat u terugbellen

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan.

Offerte aanvragen