Voor de zakelijke bestuurder

Ondernemer zijn is al meer dan genoeg werk, gelukkig kunt u bepaalde verantwoordelijkheden ook onderbrengen bij anderen. Uw auto of auto’s bijvoorbeeld. Heeft u werkelijk zin om zich bezig te houden met het onderhoud, budgettering of schade herstel? Bronkhorst Lease gelooft dat zakelijk auto leasen makkelijker kan en zou moeten zijn.

Meer weten?

Bel voor een persoonlijk advies
0345 – 507 425

Of laat u terugbellen

Dit is waar Bronkhorst Lease voor staat

Geen kopzorgen over uw auto

U heeft als ondernemer natuurlijk meer dan genoeg aan uw hoofd. Bronkhorst Lease heeft verschillende leasevormen, waaronder Full Operational Lease. Zo ingericht dat u zich als klant zo min mogelijk bezig hoeft te houden met het onderhoud en lasten die een auto met zich meebrengt. Full Operational lease houdt in dat de auto eigendom is van Bronkhorst Lease en daarmee alle lasten. Bronkhorst Lease zal zich bezig houden met de afhandeling van reparaties, onderhoud en schadeherstel, conform uw lease contract. Continuïteit staat hierbij voorop. Dit betekent dat u als ondernemer meer ruimte heeft om zich bezig te houden met ondernemen.

Stap in en rijd weg

Helaas kunnen wij u de files niet besparen maar Bronkhorst Lease geeft met haar Full Operational Lease plan u de mogelijkheid om zo zorgeloos mogelijk te rijden. Dit houdt in dat Bronkhorst Lease met haar Full Operational Lease niet alleen de operationele kant van uw auto ondervangt maar ook uw budgettering stroomlijnt. In het Full Operational Lease plan blijft Bronkhorst Lease eigenaar, zowel juridisch als economisch, van het object. Op deze wijze wordt er geen beslag gelegd op uw financiële middelen. Zo vormt de lease geen beperking van uw liquiditeiten. Bronkhorst Lease staat garant voor haar klanten, Full Operational Lease geeft u de zakelijke bestuurder voordelen speciaal gespitst om uw zakelijk rijden in alle opzichten een aanwinst te maken voor uw bedrijf. Gemak, eenvoudig te budgetteren, geen beperkingen op uw liquiditeit en gemak zijn de zaken die met Full Operational worden gerealiseerd.

Bronkhorst Lease, zorgeloos autorijden. Neem contact op voor meer informatie.

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan.

Offerte aanvragen